Objavljeno: 05.07.2013 u 19:32 | Lifestyle, Moj Dom | Komentara:

Malen i skučen prostor pretvoren u udoban i prostran dom

Tko bi mogao pomisliti da sve ovo stane u 30-ak kvadrata.

stan-preobrazba

Svi smo mi različiti i svatko od nas stvari radi na svoj način, pa prema tome ima i vlastitu viziju kako bi njegov dom trebao izgledati. Iako se želja vlasnika ovog stana činila gotovo nemogućom, ipak je uspio u svom naumu i od skučenog stančića dobio multifunkcionalan dom.

No, svoj pothvat ipak nije mogao izvesti posve sam. Za njega je trebao pomoć stručnjaka, a ideja mu je bila tijesan prostor od nekih tridesetak kvadrata pretvoriti u udoban i kompletno opremljen dom, koji uključuje radni kutak, ali i prostor za goste koji bi povremenom mogli i prenoćiti.

Iako se ovo činilo kao nemoguća misija, u pomoć su mu (putem natječaja koji je objavio) ‘pristigla’ dva rumunjska studenta arhitekture, koji su njegove naizgled nemoguće želje pretvorili u stvarnost.

Preobrazba prvotno tijesnog i skučenog prostora, uz mnogo pametnih rješenja, u udoban dom koji ima apsolutno sve što zatrebate, pa i više od toga, zaista je hvale vrijedna ideja, i svakako zaslužuje da je vidite.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: