Objavljeno: 16.08.2017 u 21:36 | Lifestyle | Komentara:

Kada kćerku dovedem u park svi BJEŽE OD NAS: Stalno je ljubim pred drugima kako je se ne bi PLAŠILI

Moram da objavim slike dok ljubim svoju kćerku kako bih uvjerila ljude da nema razloga da bježe od nje.

mama-kci-slika

Tim riječima Ešli Nagi (29) iz Arizone objašnjava sliku koja trenutno kruži društvenim mrežama. Na njoj ona ljubi svoju 19-mjesečnu ćerku Čarli koja pati od psorijaze.

Zbog toga kako joj izgleda koža stranci uglavnom beže kada se roditelji pojave sa Čarli, a često i napadnu nju i njenog supruga Endrua (32) da zanemaruju dijete i da su dopustili da izgori na suncu.

- Ljudi su mnogo okrutni. Kada se pojavimo na igralištu, svi pokupe djecu i pobjegnu od nas – kaže očajna Ešli i dodaje da u tim situacijama obično uzme Čarli u ruke i počne da ga ljubi kako bi pokazala ljudima da njeno stanje nije zarazno.

Saznali su da Čarli ima psorijazu kada je bila stara četiri mjeseca, nakon što su primijetili crvene tačkice na njenom stomaku. Stanje joj se nekad popravlja pa joj je koža praktično čista, da bi joj onda psorijaza buknula bez prethodne najave.

Izvor: blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: