Objavljeno: 04.07.2017 u 12:43 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

Kad je imao tri godine rekao da će je oženiti i ostvarilo se: Evo kako izgledaju danas nakon 20 godina (FOTO)

Odrasli uvijek kažu da djeca ne znaju šta je ljubav. Simpatije iz škole nakon nekog vremena zaboravljaju, no ovaj par se po tome razlikuje od ostalih…

Laura-Scheel-Matt-Grodsky

Laura Scheel i Matt Grodsky su se upoznali još u vrtiću. Odlično su se slagali, a mladić kaže kako je jedno od njegovih najstarijih sjećanja upravo ono kada je stao pred ostalu djecu i objavio da će jednog dana oženiti Lauru.

Nakon vrtića nažalost nisu ostali u kontaktu, no susreli su se ponovo u srednjoj školi, i to preko zajedničkog prijatelja.

Njihovi stari osjećaji očito nisu ostali zaboravljeni jer nakon samo dvije sedmice Laura i Matt su bili u vezi.

Bilo je prošlo 20 godina od onog dana kada je u vrtiću priznao svoju ljubav prema Lauri pa je odlučio zaprositi djevojku i konačno je oženiti.

vjencanje

To se i dogodilo. Laura je pristala, a par se vjenčao u decembru 2016. godine.

Izvor: radiosarajevo.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: