Objavljeno: 14.05.2017 u 11:31 | Lifestyle, Moda | Komentara:

Jedna ima 48 godina, druga 19. Da li im pristaje ISTA HALJINA? (FOTO)

Prozirna srebra haljina krojena da istakne dekolte pravi je izbor za svaku damu raskošnih oblina. Takva je definitivno Dženifer Lopez, ali i Arijel Vinter. Pritom, Dženifer ima 48 godina, a Arijel 19. Da li im pristaje ista haljina?

jennifer-lope

Haljina sa kristalićima modne kuće “Meški premijeru” je doživjela na latino divi, u emisji “The Late Late show” i savršeno istakla sve ono što Džej Lo krasi decenijama, nevjerovatan spoj vikosti i oblina. Niko nije dovodio u pitanje da li je haljina za mlađe ili starije jer Dženifer Lopez može da ponese sve što i 20-godišnjakinje.

A onda se u šouu Džimia KImela, u identičnoj toaleti pojavila njena 29 godina mlađa koleginica, glumica Arijel Vinter. Haljina se dobro prilagodila i njenoj figuri, ali i nametnula pitanje da li modni komad diktiraju godine osobe koja ga nosi ili upravo osoba svojom pojavom daje pečat odjevnom predmetu.

ariel

Slučaj Dženifer Lopez i Arijen Linter kao da je dokazao da ista haljine svoj put nalazi do različitih generacija, samo ukoliko znaju da je ponesu.

A šta vi kažete, kome haljina bolje stoji?

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: