Objavljeno: 04.03.2018 u 10:31 | Lifestyle | Komentara:

Izbačena je iz škole zbog “prekratke” suknje, a kada vidite suknju zapitat ćete se… (FOTO)

Svi znamo da postoje određena pravila oblačenja kada idemo u školu. Ne trebamo oblačiti kratke stvari, već se pristojno oblačiti. Ova djevojka je suspendovana iz škole zbog suknje.

izbacena-iz-skole

Naime, 17-godišnja Keri je ovu suknju obukla u školu. Nije mislila da time radi nešto pogrešno. Prolazila je hodnikom, a onda je profesorica pred svima rekla da ona treba da bude kažnjena zbog te suknje. Navodno je pravilo da suknja može ići 10 cm iznad koljena, ne više.

Keri je bio teško zbog toga i svoju situaciju je iznijela na Instagram profilu: “Kada sam se vratila u učionicu, saznala sam važnu stvar o sebi, da sam kurva. Hvala gospođi Voods na tome.

Hvala gospođo Voods što ste me naučili da to nije primjereno. Hvala Vam što ste me doveli do suza pred prijateljima i ostalim učenicima jer nemate nimalo pristojnosti da mi to nasamo kažete.”

skola-haljina

Šta vi mislite o ovome? Da li je profesorica ipak pretjerala? Recite nam vaše mišljenje u komentarima…

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: