Objavljeno: 27.04.2017 u 20:31 | Lifestyle | Komentara:

Istopite salo na stomaku i zategnite kožu pomoću folije i samo jednog sastojka!

Da biste bili zdravi, potrebno je da održavate normalnu kilažu. Ako želite smršati, potrebno je da se zdravo hranite i redovno krećete. Izbacite iz upotrebe neprirodne gazirane sokove i ostala pića, masne i preslane hrane.

smrsajte-folija

Zapamtite, sa debljinom dolaze sve bolesti. Velika je vjerovatnoća da ćete mladi dobiti srčane tegobe, dijabetes ili srčani ili moždani udar.

A da ne govorimo o tome da ćete i bolje izgledati kada kilažu dovedete u normalno stanje. Zpamtite, nećete sršati ako se izgladnjujete i preskačete obroke (posebno doručak). To vam može samo dati kontra efekat i povećati rizik od nastanka dijabetesa.

Uz zdravu ishranu, fizičku aktivnost, mogu vam pomći prirodni sokovi.Mnogi prirodni sokovi jačaju imunitet i liječe rak,a uz to su jako ukusni.

Osim toga, ovdje ćemo vam ponuditi još jedno učinkovito rješenje, tj da koristite foliju koju ćete staviti na sebe i koja će potaći znojenje (naravno, trebate se kretati, usisavajte, hodajte..)

Potrebno:

  • 1 mala kašika svježe ribanog đumbira ili đumbira u prahu
  • Plastična folija
  • Peškir
  • Elastični zavoj

Primjena:

Potopite peškir u toploj vodi i malo obrišite po područjima stomaka. Zatim nanesite đumbir , držite jedno 5 minuta, zatim preko stavite foliju.

Omotajte oko sebe, ne prejako. Zatim na foliju stavite elastični zavoj. Trebalo bi da sve to na vama stoji jedno 5 sati, a u toku tog vremena budite aktivni, krećite se, usisavajte i tako. Uklonite ga na vrijeme, ne nosite predugo.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: