Objavljeno: 15.08.2017 u 18:23 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

Ispovijest majke četvoro djece: Prevarila sam muža s osam godina mlađim muškarcem

Srednjovječna žena iz Velike Britanije, majka četvero djece, prošlog ljeta se odlučila upustiti u ljubavnu aferu s osam godina mlađim muškarcem, a svoje iskustvo sad je podijelila s javnošću.

Foto ilustracija: Instagram

Foto ilustracija: Instagram

Jayne Warwick (49) bila je razočarana brakom i upustila se u avanturu s 41-godišnjim razvedenim pravnikom Charlesom. Za Daily Mail je otkrila detalje koji su doveli do afere.

Problemi su počeli kad je njezin muž upao u financijske probleme i postao opsjednut poslom i novcem te se od nje distancirao. Prevaru nije planirala, no na šarm razvedenog pravnika pala je poprilično lako.

Upoznala ga je na dječjem igralištu, gledao je u nju i prišao joj. Pričali su sat vremena i počela je razmišljati o prevari o kojoj, tvrdi, nikad nije razmišljala. Nakon susreta su počeli razmjenjivati mailove i poruke.

Nakon nekoliko dana dopisivanja uslijedila je poruka od Charlesa: “Hoćeš li se pridružiti djeci i meni na jezeru? Povedi i svoje klince”, napisao joj je. Pristala je i nije joj bilo žao – zabavila se kao rijetko kada u posljednjih nekoliko godina.

Nakon prvog seksa postala je opsjednuta njime. “Bila je to noć za pamćenje”, prisjeća se. Viđali su se na dnevnoj bazi, a njoj je to savršeno odgovaralo. Već je stvarala plan kako ostaviti supruga, kad joj je jednog dana Charles šapnuo da su njegovi susjedi počeli širiti glasine da se upustio u vezu s uglednom ženom.

Nakon toga je njihov odnos naglo zahladio, komunikacije je bilo sve manje. Konačno, odlazak Charlesa u Francusku značio je i kraj avanture, a Jayne je opet ostala sama i razočarana u očajnom braku.

Osjećala sam se glupo. Na početku sam bila tužna, a poslije je tuga prerasla u očaj. Skrivala sam se u svojoj sobi i plakala. Stalno sam buljila u računalo nadajući se da će mi doći neki njegov mail”, govori Jayne koja se sa situacijom pomirila tek nakon godinu dana.

“To vam je prevara u braku. Spakirala sam svoje najbolje haljine i seksi donje rublje i vratila se svojoj obitelji. Muž me i dalje ignorira, ali s tim sam se već pomirila… Kad se osjećam loše, samo se mislima vratim u ljeto 2016. godine. A Charles? Nit ga čula nit vidjela. Otišao je svojim putem…”, zaključuje.

Izvor: index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: