Objavljeno: 13.11.2016 u 11:14 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

Ispovijest 39-godišnje žene iz Rijeke: ‘Iskusila sam se*s sa ženom prvi put, bilo je veličanstveno’

Ovo iskustvo ću pamtiti cijelog života, bilo je nestvarno lijepo i intenzivno, kazala nam je 39-godišnja žena iz Rijeke koja je iskusila se*s sa drugom ženom prvi put u životu.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Ovo je ispovijest 39-godišnje žene iz Rijeke:

Dogodilo se to sasvim slučajno. Nikad u životu nisam razmišljala o ženama na se*sualni način niti su me privlačile. Ali, kada sam vidjela nju na večeri kod prijatelja, nešto u meni se promijenilo. Promatrala sam tetovažu koja joj je provirivala ispod majice i osjetila nalet vrućine, leptiriće u trbuhu… Trudila sam se ne gledati je toliko, ali nisam mogla odoljeti, bila mi je nevjerojatno privlačna.

Ona je to, naravno, osjetila i polako mi se približila tijekom večeri. Malo po malo žudnja u meni bila je sve veća, a vidjela sam da je i kod nje tako. Jednostavno smo kliknule. Odjednom više nisam gledala na nju kao na ženu, već kao na osobu koja me užasno privlači.

Kroz razgovor mi je otkrila da je lezbijka, da inače živi u Londonu i da trenutno nije u vezi. Osjetila sam olakšanje, iako to nisam mogla sebi objasniti. Svi ti osjećaji koji su se pojavili su me pomalo zbunjivali, ali dok sam je promatrala, sve mi se u isto vrijeme činilo nekako normalnim.

Večer je odmicala kraju i polako smo svi krenuli kućama. Nas dvije smo odlučile uzeti zajedno taksi jer smo išle u istom smjeru. Ali, umjesto da odem svoj stan, završila sam u njezinoj hotelskoj sobi, na čašici vina.

Sjedile smo na kauču i pričale o svemu, i kao da nas je neka jaka sila gurala jednu prema drugoj. Poljubile smo se jednom, pa drugi put…. i polako krenule na put s kojeg više nije bilo povratka.

Vođenje ljubavi s njom bilo je vrlo senzualno, intenzivno, bez žurbe, nježno… Tako nešto nikada nisam osjetila niti s jednim muškarcem. Sunce je počelo provirivati kroz prozor, a nas dvije smo još bile budne. Mene su preplavili osjećaji, kao da se nalazim u raju. Poželjela sam da taj trenutak nikada ne prođe, bilo je jednostavno nestvarno lijepo.

Nakon te noći smo se razišle i više se nikada nismo vidjele. No, i to se dogodilo nekako spontano, kao da baš tako treba biti, kao da nam je bilo suđeno da provedemo samo tu jednu, nezaboravnu noć zajedno.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: