Objavljeno: 25.10.2017 u 12:08 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

Imala sam sjajan se*s sa dečkom: Izvila sam leđa, a on je počeo da vrišti – kada sam ga pogledala umalo da se OBOJE ONESVJESTIMO

Megan Barker (23) upoznala je svog sadašnjeg dečka Adama (24) posredstvom prijatelja. Odmah su se dopali jedno drugom, i uskoro ju je Adam, po zanimanju maneken, pitao da izađu.

megan-i-adam (1)

- On sjajno izgleda, tako da sam kao iz topa pristala. I nije prošlo dugo, a već smo bili zvaničan par. Od tog trenutka ne skidamo ruke jedno s drugog – priča Megan.

Međutim, posao manekena podrazumijeva i duga odsustva. Takvo je bilo i jedno skorašnje – punih šest mjeseci se nisu vidjeli, pa su zato još strastvenije navalili jedno na drugo.

- Adam mi je prišao s leđa a ja sam u zanosu izvila leđa. Odjednom sam čula nešto poput pucnja. Okrenula sam se i vidjela Adama koji vrišti. Preblijedio je i iskočio iz kreveta držeći se za genitalije, dok mu je liptala krv – prisjeća se Megan. Adam je otrčao u kupatilo a ona za njim – taman da ga vidi kako se onesvješćuje u kupatilu, pritom udarivši glavom o umivaonik.

- Bila sam van sebe. Stavila sam mu glavu u krilo i pojma nisam imala šta da radim pa sam pozvala svog najboljeg prijatelja koji mi je rekao da se to dešava mnogim momcima i da nije toliko strašno, ali da bi trebalo da ipak pozovem ljekare – kaže Megan.

megan-i-adam (2)

Najgore u cijeloj njenoj priči je njeno priznanje da je Adama bilo sramota da prizna bolničarima šta mu se desilo, pa im je rekao samo da je udario glavu. Nakon što su utvrdili da je dobro, ni ne pogledavši mu polni organ, njih dvoje su sjeli i na internetu pretražili slučajeve lomljenja pe*isa. Naredna tri mjeseca su za Adama bili agonija, i nedeljama je jedva hodao. I tek četvrtog mjeseca otišli su do ljekara da se uvjere da je sve u redu. Na njegovu sreću, jeste bilo.

- Bio sam van sebe, a najgore je što mi se i danas samo u glavi jave te scene zbog kojih ponovo krenem da paničim. Zbog toga smo Megan i ja dosta ograničili poze kojih se sada držimo – kaže Adam.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: