Objavljeno: 21.04.2019 u 8:00 | Hrana i piće | Komentara:

S tržišta se povlači prehrambeni proizvod, ako ste ga kupili nemojte konzumirati

Proizvod nije u skladu s europskom uredbom br. 2073/2005 o mikrobiološkim kriterijima za hranu.

A couple shopping for food

Ministarstvo poljoprivrede izvijestilo je u srijedu potrošače da s tržišta povlači dagnje pakirane u mrežici od jednog kilograma, koje proizvodi i pakira Obrt za ribarstvo, trgovinu i usluge “Katić” iz Šibenika, zbog utvrđene bakterije Escherichia coli.

Proizvod nije u skladu s europskom uredbom br. 2073/2005 o mikrobiološkim kriterijima za hranu.

Riječ je o dagnjama pakiranima u mrežici od jednog kilograma pod LOT brojem 132872, s datumom proizvodnje 12. travnja 2019., u kojima je utvrđena bakterija Escherichia coli.

Proizvod je podrijetlom iz otpremnog centra za žive školjkaše “Katić”, dagnje proizvodi i pakira Obrt za ribarstvo, trgovinu i usluge ”Katić” iz Šibenika, s odobrenim brojem 1537, a stavljen je na tržište u ribarnici “Mala školjka” vlasnice Jasne Filipović u sklopu Tržnice – Hippos d.o.o. iz Splita, na adresi Obrov 5.

Izvor: poslovni

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: