Objavljeno: 22.08.2013 u 7:57 | Hrana i piće, Ideje i Savjeti | Komentara:

Mršavljenje uz pola limuna dnevno

limunadaDa bismo smršavili na zdrav i siguran način našem tijelu potrebna je zdrava hrana i redovita tjelovježba.

Nužna je i zdrava probava kako bi se kalorije procesuirale i kako bi vrijedne supstance iz hrane dospjele u naš organizam.

Sok iz limuna ima visoku razinu limunske kiseline koja stimulira probavni sustav i pomaže smanjiti utjecaj koji slatka hrana ima na vaš organizam.

Polovicu limuna iscijedite u čaši od 2,5 dl te dodajte vodu sobne temperature. Dobro promiješajte i popijte cijelu čašu odjedanput. Najbolje je piti limunadu ujutro natašte jer na taj način ima najbolje djelovanje.

Drugu polovicu limuna umotajte u foliju i spremite u frižider za sljedeće jutro.

Svako jutro popijte ovako pripremljenu nezaslađenu limunadu prije doručka jer će na taj način metabolizam započeti i prije unosa kalorija u organizam i potaknuti probavni sustav.

Limunada će vam pomoći u gubitku kilograma samo ako uz to manje jedete i više se krećete, inače će rezultati biti sporo vidljivi.

Izvor: biljke-kao-lijek.blogspot.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: