Objavljeno: 12.08.2013 u 15:51 | Lifestyle, Moj Dom | Komentara:

FOTO: Sjajno uređeni mali vrtovi i terase

Foto: thelabyrinthgarden.com.au

Foto: thelabyrinthgarden.com.au

Premda mnogi misle kako je prednost imati veliko dvorište ili terasu umjesto malog to nužno ne mora biti tako. Naprosto, morate znati raspolagati s onim što imate.

Maleno dvorište ili balkon ne znači da je taj prostor neupotrebljiv i da ne može ničemu poslužiti.

Dapače, postoje brojna rješenja i mogućnosti kako taj prostor urediti i iskoristiti na najbolji mogući način. Maleno dvorište može datti zeleni ‘štih’ vašem domu. Na njega možete postaviti bilo koje cvijeće ili biljku ili ga pretvoriti u maleni povrtnjak.

Druga mogućnost je da ondje napravite blagovaonicu na otvorenom. U tako malom prostoru to će izgledati vrlo intimno, pa čak i romantično. Možete sagraditi visoku ogradu što će dodati više privatnosti za opuštanje ili romantičnu večeru.

U našoj fotogaleriji pogledajte 10 ideja koje će vas zasigurno oduševiti!

Izvor: Net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: