Objavljeno: 27.05.2017 u 9:34 | Lifestyle | Komentara:

Evo kako se učinkovito i brzo riješiti gljivica na nogama pomoću 2 sastojka iz kuhinje!

Pojava gljivica na nožnim noktima je vrlo neugodna i česta. Kako god, kako biste izbjegli njihov nastanak trebate voditi računa o higijeni i imajte na umu da poslije svakog pranja stopala ih trebate dobro osušiti. To je zato jer se na vlazi stvaraju bakterije i gljivice.

gljivice-noge

Također, nosite čiste čarape i obuću, redovno mijenjajte. Evo kako da napravite prirodan lijek protiv gljivica. Bićete vrlo zadovoljni rezultatima.

Potrebno je da pomiješate bijelo sire sa dosta vode, Sirće se miješa sa vodom jer je samo vrlo jako i može nagristi kožu.

Uzmite npr 2 kašike sirćeta u čašu vode, a potom nanesite na vatu. Vatom nanosite 2 puta dnevno na zahvaćeno područje, Poslije nekoliko dana primjene, primjetit čete poboljšanje.

Izvor: megagiga.info

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: