Objavljeno: 25.12.2016 u 14:11 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

CIJELE GODINE NEĆETE IMATI SE*S ako u novogodišnjoj noći ne uradite OVO

Kako narodna vjerovanja tvrde, za doček bi obavezno trebalo nositi barem neki vatreno-crveni komad garderobe. Jer, tako se valja.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Savjetuje se da da to budu makar crvene gaće, dok su za dame neizbježni i brushalteri u ovoj boji. Ako se pitate zašto je to tako, znajte da je crvena boja romantične ljubavi, ali i se*sa. Prema vjerovanju, ako u ovoj boji dočekate Novu godinu, čitavih 365 dana ćete imati sreće u ljubavi.

Crvena boja ostavlja moćan utisak na druge, a posebno na suprotan pol, a možete je nositi bilo kakav doček da planirate.

Ako idete na neki glamurozan doček birajte elegantne haljine ili košulje koje ostavljaju utisak istančanog ukusa i stila.

nova-godina

Ovu boju možete odabrati i za doček u nekom klubu ili zabavi i izgledaćete veoma privlačno i se*si, ali i na trgovima možete biti u centru pažnje, ako izaberete kaput, šal, kravatu ili jaknu u crvenoj boji. Ipak, svi se slažu da je crveni donji veš ključan, jer prema tradiciji mnogih zemalja ovako izazovna kombinacija će vam garantovano naredne godine donijeti sreću, kako u ljubavi, tako i u spavaćoj sobi.

Zato, ne izazivajte sudbinu, već nabacite nešto crveno, da vam u 2017. ne ponestane strasti!

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: