Objavljeno: 21.01.2017 u 13:29 | Lifestyle | Komentara:

Bog na njima nije štedio: Ovo su najljepši znaci u horoskopu!

Možda će vas iznenaditi, ali astrologija kaže da su žene Vage, Škorpije i Jarčevi najljepša lica zodijaka!

lijepa-djevojka

1. Vaga

Zahvaljujući Venerinom uticaju, Vage su obdarene najljepšom fizionomijom u cijelom zodijaku. Lice im je ovalno, pravilno i privlačno, a nos kratak i gladak. Usne su im pune, zavodljive i tamnije nijanse. Oči su im često vrlo upadljive – radoznale, izazovne, zagonetne. Većinom su sitnije do srednje građe, u mladosti vrlo proporcionalne, a u kasnijim godinama potencijalno krupnije u bedrima i bokovima. Udovi su im kratki do srednje dugi, lijepo oblikovani i proporcionalni. Prosječna kosa Vage je tamnosmeđa do crna, bujna i kvalitetna. I na pogled i na dodir kosa joj odaje toplinu i mekoću. Vaga vodi računa o urednosti i eleganciji, pazeći da ostavi dobar utisak u svakoj prilici.

2. Škorpija

Pomalo mračna, poprilično tajanstvena i nada sve magnetski privlačna – to je žena Škorpija. Škorpije, kao i Vage, imaju elegantne pokrete, a prepoznatljivi su po naglašenim crtama lica i jakoj vilici. Oči su im velike i često hipnotišuće, neobičnih nijansi. Koža im je malo masnija, a tijelo vitko, mada bez izraženih mišića. Žena Škorpija je pametna, seksi, avanturista, strastvena, nezavisna i atletski građena. Želi, traži i ima najbolje! Njeno najsnažnije oružje je svakako njen prodoran pogled – njime će nemilosrdno da probija i najtvrđi oklop.

3. Jarac

Ovaj zimski znak karakteriše seksepilna figura. Lice im je izraženo, a oči velike i često sive, zelene ili plave. Zbog mirnog pogleda i izraženih očiju djeluju poput sanjara. Na njima se ističu razvijene i lijepe ruke, kao i visoko postavljene kosti jagodica. Žena Jarac može da se čini hladna i rezervisana, ali ispod te površine krije se žena s odličnim smislom za humor koja čezne za sigurnošću. Strastvena je ljubavnica voljna da eksperimentiše u krevetu. Idealne partnere pronaći će u druga dva zemljana znaka, Biku ili Djevici jer oni znaju da prodru do njenog srca i otkriju njegovu toplu i nežnu srž, te jednom vodenom znaku, Raku koji će u potpunosti da zadovolji njene emocionalne potrebe.

Izvor: stil.kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: