Objavljeno: 26.12.2016 u 9:21 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

BILA SAM ŠEFOVA IGRAČKA: Imali smo odnose u njegovoj kancelariji SVAKI dan!

Ispovijest djevojke koja se zaljubila u pogrešnog muškarca vam prenosimo u cijelosti.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

“U svojim kasnim dvadesetim godinama već sam bila razvedena. Muž mi je bio nasilnik i trebalo mi je više godina da prebolim sve što mi se događalo sa njim. Nakon razvoda, kada sam se preselila, konačno sam počela da dolazim sebi. Nisam imala djece, imala sam sjajan posao – ukratko, bila sam nezavisna i srećna žena.

A, onda sam “pala”. Ja sam očigledno jedna od onih koji osuđuju druge za njihove postupke, a onda to isto ponovo u sopstvenom životu. Imala sam aferu sa oženjenim muškarcem.

Čovjek sa kojim sam se spetljala bio je moj šef i već je imao dosta iskustva u varanju svoje žene. Nije mi pričao kako je zaljubljen u mene, niti mi obećavao kule i gradove, nije me čak ni izvodio.

Sve što se ikada između nas dogodilo, bilo je u njegovoj kancelariji, gdje smo gotovo svaki dan imali se*s. Pozvao bi me, zaključao vrata, a ja bih kao opijena, skidala sve sa sebe.

Vremenom sam se zaljubila. Kada sam shvatila da je on meni sve, a ja njemu samo se*sualna igračka, napustila sam posao i prekinula svaki kontakt.

Poslije sam čula kako je sebi “našao” novu “igračku”, a mene potpuno zaboravio. Nikada neću sebi oprostiti taj svoj “izlet!”, ispričala je ona.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: