Objavljeno: 10.06.2018 u 11:13 | Lifestyle, Ljubav i Sex | Komentara:

BILA JE SIGURNA DA JE PRONAŠLA SVOJU LJUBAV: A onda je ušla u restoran i zatekla ga sa drugom! Rekao joj je OVE UŽASNE RIJEČI! SLEDILA SE!

Korina Fos (21) iz Minesote bila je sigurna da je pronašla ljubav svog života, ali nije ni slutila da će se desiti neočekivani obrt.

korina-fos

Naime, bila je u osmomjesečnoj vezi, a sa svojim izbranikom je otpočela i zajednički život. Međutim, tada jednog jutra dok je bila na poslu, telefonom ju je pozvao prijatelj. Rekao joj je da se što prije pojavi u jednom restoranu u centru grada.

Na pitanje zašto, bez uvijanja joj je objasnio da njen dečko upravo tamo trenutno ruča sa drugom djevojkom.

Bez odlaganja se Korina uputila u restoran, rekavši na poslu da joj je nešto iskrslo.

Stigla je i zaista je vidjela golupčiće na licu mjesta.

“Kada sam stigla, njih dvoje su u potpunom miru jeli. Bila sam van sebe”, preovladavala je zbunjenost, ali još gomila drugih osjećanja. Prišla sam im, jer sam morala da nešto preduzmem. Kada sam ga pitala zašto mi je to uradio, nasmješio mi se i potpuno mirno mi rekao “Moraš da odeš”. Sve vrijeme se smješio što me je dodatno izluđivalo. Djevojci je bilo neprijatno pa je sve vrijeme gledala u svoj telefon, rekla je Korina, a zatim nastavila:

“Njegov bezobrazluk me je toliko izveo iz takta da sam riješila da samu sebe ponizim pred cijelim gradom. Tako bijesna, ponižena i izdana, adrenalin mi je navro u glavu i izlila sam vodu na njega a potom mu čašu bacila u lice”.

Kako kaže, imala je želju da isto to uradi i djevojci jer, kako je to mali grad, poznavali su se međusobno i djevojka je znala da je on zauzet. Međutim, suzdržala se.

“Nakon što sam ga polila vodom, izletjela sam uplakana iz restorana. Prijatelji me tješe da sam dobro postupila, i sva sreća da imam njih pa mi nije toliko teško zbog raskida i prevare. Nikad mu se neću vratiti, nikad”, priča ova djevojka.

Ona je, zaključuje, iste te večeri pokupila stvari iz stana i zvanično raskinula vezu tim postupkom.

“I dalje čekam zvaničan kraj jer sam za sada samo pokupila najnužnije stvari. Ipak, sav namještaj je moj pa ću svakako morati da se vratim da i to uzmem”, kaže ona.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: