Objavljeno: 01.04.2017 u 11:17 | Lifestyle | Komentara:

Biku nikad ne smijete ukrasti hranu, a Blizancu reći da ušuti

Ovo su ‘sitnice’ na koje je svaki znak posebno alergičan i ne podnose kada im drugi to rade. Riječ je o esencijalnim dijelovima njihove osobnosti, pa ako to pokušate riskirate velike izljeve bijesa.

Foto: themoviedb.org

Foto: themoviedb.org

Ovan

Nikad, ali baš nikad se nemojte svađati s njima

Mogu biti vrlo eksplozivni, agresivni i impulzivni. Plus, obično su dobro građeni i fizički su snažni pa im se bolje ne zamjerati.

Bik

Nikad im ne kradite hranu

Bikovi će rado s vama podijeliti svoju hranu, pogotovo ako su je sami skuhali. No ako im maznete nešto iz tanjura, smatrat će to velikom uvredom i optužiti vas za manjak elementarne kulture.

Blizanci

Nikad im ne govorite da ušute

Brbljavost je njihovo drugo ime i ako im kažete da zašute, to je kao da ste ih poslali na mučenje. Njima je neizdržljivo šutjeti.

Rak

Nikad ih ne kritizirajte

Znači, ni konstruktivna kritika ne dolazi u obzir. Oni jednostavno ne podnose bilo koji oblik kritike. Znaju biti pomalo nesigurni i zato je takav način komunikacije za njih najgore što možete napraviti.

Lav

Ne pokušavajte biti bolji od njih

Oni su kraljevi, uvijek u centru pozornosti i obično uvijek lideri. Zato, ako se pokušavate nadmudriti s njima i pokazati da ste vi bolji, pametniji ili jednostavno u pravu, nećete uspjeti. Odlični su u argumentima i obično svaki takav razgovor završi njihovom pobjedom.

Djevica

Nemojte im dokazivati da su u krivu

Ako ikad ukažete Djevici da je rekla ili učinila nešto krivo, iskoristit će sve svoje analitičke i istraživačke vještine i uvjeriti i sebe i vas da ste u krivu.

Vaga

Ne prisiljavajte ih ni na što

Vage ne vole kad ih se stjera u kut i natjera da moraju odlučiti o nečemu. Ako to budete pokušavali, one će doživjeti slom. A to nitko ne želi.

Škorpion

Nikad im nemojte lagati

Oni su strastveni i intenzivne i nikako ne podnose laži. Ako shvate da ste ima lagali, suočit ćete se s bijesom kakvog niste mogli ni zamisliti.

Strijelac

Nikad ih ne zauzdavajte

Njima treba sloboda da bi mogli živjeti punim plućima, i fizički i emotivno. Ako ih pokušate zauzdati i ograničiti njihovo razmišljanje i kretanje, poludjet će, a postoji opasnost i od udaljavanja.

Jarac

Nemojte se pretvarati

Oni su vrlo direktni i iskreni, a ako je netko prijetvoran prema njima, odmah će se udaljiti od njih i više neće imati posla s njima.

Vodenjak

Ne pokušavajte ih promijeniti

Ovo je jedinstvena i originalna persona koja živi po svojim pravilima. Ako ih pokušate promijeniti na potpuno suprotan način od onoga što jesu, zamjerat će vam to zauvijek.

Ribe

S njima nema šale

U doslovnom smislu. Znači, spačke i prvoaprilske šale ne iskušavajte na njima. Znaju biti pretjerano osjetljivi i ako vašu šalu dožive tako da su oni predmet sprdnje, možete doživjeti emotivni ispad koji ne želite gledati u svom životu.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: