Objavljeno: 15.11.2016 u 19:33 | Lifestyle, Zdravlje | Komentara:

Baka (85) svaki dan jede 2 kašike ove smjese: Nikad nije imala visok pritisak i holesterol! (RECEPT)

Neki od najčešćih uzroka su nezdrava ishrana i gojaznost, ali ima rješenja, i to iz provjerenog izvora!

baba-pixabay

Poznato je da povećan holesterol u krvi može da uzrokuje mnoge zdravstvene probleme. Najčešće su to srčana oboljenja, povećan rizik od srčanog i moždanog udara, dijabetesa…

Neki od najčešćih uzroka su nezdrava ishrana i gojaznost, ali ima rešenja, i to iz proverenog – jedna baka (85) koristi ovu smjesu dva puta dnevno godinama i nikada nije imala problema sa krvnim pritiskom ili holesterolom! Recept je otkrila njena unuka na portalu Megagiga.info, a on glasi:

Sastojci:

  • 1 kašika limunovog soka,
  • 1 kašika meda (med uzimajte plastičnom kašikom, ne metalnom, kako ne bi izgubio svojstva),
  • 1 komad rendanog đumbira,
  • 1 kašika jabukovog sirćeta.

Priprema i korišćenje:

Stavite sastojke u blender i pasirajte dok ne dobijete jednoličnu smjesu. Ostavite da ostoji u frižideru 5 dana. Uzimajte 2 puta dnevno, prije doručka i večere, a na krvnoj slici ćete ubrzo primjetiti pozitivne rezultate.

Izvor: megagiga/stil.kurir.rs/

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: