Objavljeno: 15.06.2017 u 8:43 | Lifestyle | Komentara:

Bacite ovaj prah po dvorištu! Nikada više nećete vidjeti zmije

Već hiljadu puta spominjan kao jedan od najvećih prirodnih lijekova, soda bikarbona skida plijesan, otklanja žgaravicu i iz dana u dan se pokazuje sve efikasnijom u liječenju raka.

zmija-otrovna

Svi ste naravno čuli za sodu bikarbonu. No, vjerovatno niste čuli još jednu primjenu koja zaista se čini zapanjujućom. A tako je jednostavna. Soda bikarbona naime štiti od zmija.

Ko to još voli izaći ispred kuće i sresti zmiju? U vrtu ili ispod auta, sklupčanu u garaži? Niko. Evo kako se možete zaštititi od ovih napasnika.

Prah sode bikarbone pospite po vrtu i dvorištu i otjerat ćete zmije koje ne vole, kako neka istraživanja pokazuju, sodu, koje se zapravo boje.

Pa tako, ako se vi bojite zmija, u malim hrpicama pospite sodu po bašti, dvorištu i recept podijelite i sa prijateljima, svakako.

Izvor: aura.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: