Objavljeno: 28.05.2017 u 12:51 | Lifestyle | Komentara:

10 savjeta za dame preko 35: Trošiti vrijeme na krivog čovjeka ima smisla samo ako si ti doktor, a on pacijent koji plaća!

Prenosimo 10 savjeta za žene poslije 35 godina života, a koje donosi uspesnazena.com

Foto ilustracija: pexels.com

Foto ilustracija: pexels.com

1. Bez obzira koliko je zabava bila dobra i fantastična, učini sve da se probudiš u svojoj spavaćoj sobi.

2. Između komada torte i keksa, uvijek napravi izbor za – čašu vode.

3. Ako je na satu ponoć, a ti moraš oprati kosu, napraviti depilaciju nogu i manikuru – uvijek izaberi san. Zato što čupave noge možeš sakriti, na glavu staviti šešir ili maramu, nokte namazati bezbojnim lakom, sjedeći u autobusu. Ali nitko i ništa neće zamaskirati umorno lice i loše raspoloženje. Uvijek izaberi san.

4. Putuj! Iskoristi za to svaku priliku. Nova saznanja su dobar način za stjecanje iskustva, a pri tome nećete ostariti.

5. Prije nego što počneš procjenjivati ​​situaciju, uvijek se zapitaj: “Je li ovo moja stvar?” Nakon toga zatvori usta i idi svojim putem.

6. Trošiti vrijeme i emocije na neadekvatnog čovjeka ima smisla samo u tom slučaju ako si ti doktor, a on pacijent koji te plaća.

7. Između burne, lude i strastvene veze i mogućnosti zarade novca, uvijek napravi izbor u korist drugog.

8. U sporu se ne rađa istina, već migrena. U pravo vrijeme izgovoreno: “Da, kako god ti kažeš ..” sačuvat će novac i živce.

9. Nekoliko dana u samoći djeluju bolje nego skupe toplice.

10. Ni jedan muškarac ne vrijedi toga da se zbog njega pati u neudobnim cipelama.

Izvor: uspesnazena.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: