Objavljeno: 14.11.2016 u 16:25 | Featured, Regija | Komentara:

Žena premlatila policajce i poslala ih na hirurgiju, razlog zaprepastio Hrvatsku!

Policajci često primaju pozive zbog obiteljskih drama i nasilja, a često se te situacije rješavaju rutinski. Tako ipak nije bilo 24. svibnja oko 17 sati – dvojica mladih karlovačkih policajaca izašla su na teren nakon poziva u pomoć zbog obiteljskog nasilja. Naposljetku su oni završili na Objedinjenom hitnom kirurškom prijemu (OHBP).
U obiteljskom domu u središtu Karlovca navodna žrtva obiteljskog nasilja bila je pijana i rastrojena 47-godišnjakinja, piše Kaportal. Žena nije bila zadovoljna poslom koji su policajci obavljali, zasmetala joj je odluka da prvo saslušaju njezinog supruga, stoga ih je napala i istukla obojicu.

hrvatska-policija

Prvo je jednog od njih udarila šakom u glavu, a zatim ga je nogama izudarala po potkoljenicama. Na isti je način tukla i drugog policajca, kojeg je napala i udarcima rukama po trbuhu.

Tučnjavu je nastavila na psihijatriji

Mlatila ih je i na Odjelu psihijatrije Opće bolnice Karlovac, gdje su je odveli na smirivanje. Kako su joj ruke tada bile vezane, pokušala ih je dodatno ozlijediti nogama. Nakon toga su se javili na OHBP, kako bi sanirali ozljede. Prvi je policajac zadobio kontuzije brade i potkoljenice desne noge, dok je drugi pretrpio natučenja desne potkoljenice te ozljede trbuha.

Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu protiv nje je ovih dana podiglo optužnicu zbog sprječavanja službene osobe u obavljanju dužnosti, odnosno napada na policajce.
Žena je tijekom istrage porekla da se sve to dogodilo, rekavši kako je ona tog dana pozvala policiju u svoj stan. Tvrdi kako su se policajci, umjesto da je zaštite od nasilnog supruga, okomili na nju te se grubo ponašali. Kaže da su joj stavili lisice, pa nije nikako mogla udarati u bradu, no priznaje da je nekoga od njih udarila u nogu – u samoobrani.

Negira optužbe

‘Nisam bila pod utjecajem alkohola, policajci su bili izrazito grubi, omalovažavali su me i vrijeđali, samo sam se branila od njihove brutalnosti’, tvrdi žena.
Policajci su kazali kako im je kritičnog dana vrata stana otvorila uplakana gospođa, koja im je pokazivala ogrebotine na trbuhu te vikala na supruga koji je bio u sobi. Zatim je, kažu, ušla u sobu te ga pokušala udariti preko jednog od njih koji je to uspio spriječiti. Tada se, tvrde policajci, okomila na njih.
‘Nakon što je jednog policajca udarila šakom u bradu drugi ju je uhvatio za nadlaktice, svinuo joj ruke na leđima usmjeravajući je prema krevetu i govoreći joj da se smiri, a okrivljenica ga je počela grepsti po trbuhu i udarati ga nogama. Cijelo vrijeme je vikala i vrijeđala policijske službenike, pa kako je nikako nisu uspjeli smiriti, a osjetio se i zadah alkohola, izveli su je iz stana te odveli na Odjel psihijatrije OB Karlovac’, navodi se u optužnici.

Suprug stao u njezinu obranu

Tamo ju je zaprimila dežurna liječnica, istražitelji su uzeli i njezin iskaz. Liječnica tvrdi da žena nije bila voljna surađivati te da je prijetila tužbom policajcima, liječnicima i bolnici. Također je, tvrdi liječnica, uporno nasrtala na policajce koji su je doveli, ali i na osoblje bolnice.

Suprug okrivljene potvrdio je da je došlo do manje obiteljske svađe te da je ona pozvala policiju, no također tvrdi kako mu se njezin zamah prema policajčevoj bradi nije činio kao udarac. Također kaže kako nije vidio da ih je udarala nogama.

‘Siguran sam da moja supruga nije imala namjeru ometati policajce u obavljanju službenih radnji, nego je to sve bila njezina tipična reakcija u samoobrani’, rekao je suprug.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: