Objavljeno: 24.02.2017 u 17:08 | Featured, Ljepotice | Komentara:

Šta se desilo sa najlepšom djevojčicom na svijetu: Preko noći je odrasla i izgleda kao da nema 5 godina (FOTO)

Zbog izuzetne sposobnosti za poziranje i prirodnosti pred kamerom u najranijim godinama, modni stručnjaci je nazivaju vunderkindom u svijetu modelinga.

Otkako je Anastasija Knjazeva (5) prije četiri mjeseca preuzela titulu najlepše devojčice na svijetu, sve oči su uprte u nju. Baš zato su se mnogi začudili kada su videli da je Ana preko noći izrasla i da sada izgleda mnogo starije i zrelije u odnosu na svoj uzrast.

Njeverovatno je da poslije samo 60 dana izgleda kao ozbiljna, velika djevojčica.

Na slikama je doslovno kao lutkica, a svi koji su radili sa njom tvrde da je vrlo prirodna pred kamerom i da pozira kao da ima 25, a ne pet godina.

Titulu “najljepše djevojčice na svijetu” prije nje su nosile dvije djevojčice: Francuskinja Tajlin Blondu i Ruskinja Kristina Pimenova.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: