Objavljeno: 12.07.2017 u 19:44 | Featured | Komentara:

Posvojili su djevojčicu misleći da je njihovim nevoljama došao kraj. Nakon 10 godina otkrivaju tajnu koja im mijenja život!

Par iz Kentuckyja (SAD), Lisa i Gene Lumpkins, su s puno ljubavi posvojili četvero siročadi iz Kine prije 6 godina, piše Fokuzz.

posvojili-1

Jedna od njih je bila Aubrey, koja se borila s cerebralnom paralizom i emotivnom traumom, nakon što ju je rođena majka zlostavljala i zanemarivala.

posvojili-2

Međutim, obitelj Lumpkins je mogla da joj vrati osmijeh na lice novim domom u Georgetownu, stotinama kilometara udaljeno od njenog mjesta rođenja.

Lumpkinsi su već imali dva biološka djeteta prije nego što su posvojili siročiće i sada im je obitelj bila potpuna. Međutim, nisu očekivali kako bi im jedan post na Facebooku mogao sve promijeniti.

posvojili-3

Dok je bila na Facebooku, Lisa Lumpkins je slučajno pronašla sliku siročeta koje je jako podsjećalo na Aubrey.

posvojili-4

“Bila sam šokirana kada sam vidjela koliko liče”, sjeća se Lisa tog trenutka. “Istog trenutka mi se probudio majčinski instinkt i bila sam sigurna da su njih dvije sestre”.

Iako su dijelile mnogo toga zajedničkog, strogi zakon o jednom djetetu u Kini činio stvar manje vjerojatnom. Međutim, DNK test je dokazao da su njih dvije zapravo sestre.

Aubreyina sestra, Avery, je također bolovala od cerebralna paralize i Lumpkinsi su znali da je došao trenutak da upoznaju sestre. Međutim, pojavile su prepreke koje nisu očekivali.

Želeći posvojiti i Avery, Lumpkinsi su zapali u financijsku krizu jer je posvajanje koštalo preko 35,000 dolara po djetetu. Ne samo da je novac bio problem, nego i vrijeme.

Avery je trebalo da napuni 14 godina, što bi značilo da je previše stara za posvajanje. Lumpkinsi su morali brže djelovati.

U očajničkom pokušaju da uvedu Avery u obitelj, Lumpkinsi su pokrenuli donacije kako bi sakupili novac za posvajanje.

posvojili-5

Kampanja se pokazala uspješnom i sakupili su preko 50,000 dolara, što im je omogućilo da dobiju pravne papire za usvajanje. Obitelj je nakon toga otišla u Kinu i dovela Avery u svoj novi dom.

Unatoč jezičnoj barijeri između Avery i Aubrey, sestre su istog trena znale da pripadaju jedna drugoj.

posvojili-6

“One vole biti zajedno”, kaže Lisa. “Sjećaju se vremena kad su zajedno bile u sirotištu, ali tada ne znale da su sestre”.

Običan post sa Facebooka je uspio pronaći i spoji dvije izgubljene sestre i ispuni srca obitelji Lumpkins.

posvojili-7

“One su me u potpunosti promijenile”, kaže Lisa Lumpkins. “Moje vrijednosti, ono što je važno … nisu bitne stvari kao što su novi automobil, novac ili dijamantni prsten, postoji mnogo važnijih stvari u životu – a to je da možete pomoći drugima”.

Izvor preuzetog sadržaja: http://www.novizivot.net/2017/04/04/posvojili-su-djevojcicu-misleci-da-je-njihovim-nevoljama-dosao-kraj/

Izvor: novizivot.net

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: