Objavljeno: 22.01.2015 u 12:13 | BiH, Featured | Komentara:

Podrška Donni: Pogledajte šta se dešava sa Donnom Ares!

Pjevačica Donna Ares nakon nekoliko hemoterapija ne odustaje u namjeri da pobijedi bolest. Nedavno je primila i petu hemoterapiju. No, ne samo to, ona ima puno planova za narednu godinu. Pjevačica je podvukla da neće čekati da ozdravi kako bi snimila nešto novo, kao i da bi trenutni izgled mogla da iskoristi razne transformacije.

donna-arres-foto-1

- Da li mi vjerujete da imam milion planova… dobro ne baš milion, ali imam ih toliko da ne znam šta bih prije… al već će se to meni samo rasporediti… u svakom slučaju ne razmišljam o bolesti, nikad i nikako… ignorišem i ribe i ostale smetnje i mučninu i sve što me snađe i planiram neke svoje umjetničke projekte… hoću da kažem da će me moje kreativno planiranje i djelovanje održati… između ostalog terapijski mi pomaže i pletenje. Pletenje nije samo zaboravljeni ručni rad, nego vrhunska terapija protiv neuropatije, a uz to i vrhunski psiho odmor.

Inače, ne vjerujem da ću čekati da ozdravim da izbacim nešto novo… iskoristiću svaki svoj “dobri ” trenutak… ova “frizura” mi omogućava da budem sve što hoću… trpi sve transformacije… pa zašto to ne iskoristiti u umjetničke svrhe, nešto što će ostati zauvijek. U svakom slučaju ne planiram sjediti i čekati da ozdravim da snimim pjesmu ili spot, kao što rekoh iskoristiću sve svoje “dobre dane” … neki dan sam se našalila “Ma ja ću sebi sama otpjevati humanitarni koncert ako bude zapelo… ama ljudi… nema predaje… šta god da vas snađe NIJE jače od vas – ZAPAMTITE!!! A “frizura”, ma žene moje to je SAMO izgled… proći će – podijelila je ovako pjevačica planove za ovu godinu sa svojim Facebook prijateljima.

Izvor: opera-17.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: