Objavljeno: 07.08.2014 u 11:13 | Featured, Regija | Komentara:

Ovo je Dragan Đurić, monstrum koji je ubio i zakopao Tijanu! (FOTO)

- On je uhapšen u svojoj mesari gde je mirno sjekao meso kao da se ništa nije desilo i to pokazuje odsustvo kajanja i ljudskog ponašanja,a poslije dva tri sata posmatranja odlučili smo da ga privedemo. On je bio na poligrafskom ispitivanju koje je dugo trajalo i pao je na svim pitanjima, što je potvrdilo sve naše sumnje i indicije, a zatim je sve potvrdio – rekao je ministar policije Nebojša Stefanović, prenosi Telegraf.rs.

tijana-dragan-djuric-ubica

Foto: Facebook/Dragan Djuric, Printskrin: Youtube / SuRTVCity

Dragan Đurić, mesar iz Surčina, koji je ubio i zakopao nestalu djevojčicu Tijanu Jurić, uhapšen je sinoć nakon intenzivne potrage srpske policije. On je, prema riječima ministra Stefanovića, udario svojim vozilom, uhvatio za vrat, ubacio u auto, odveo u atar i tu je ubio.

- Skinuo je odjeću sa nje, odvezao je na 10 km od Sombora i pored puta zakopao zemljom koju je imao u gepeku od ranije. Obdukcija će utvrditi da li je Tijana bila silovana – izjavio je ministar.

Dragan-Djuric-620

Foto: Facebook

- On je uhapšen u svojoj mesari gde je mirno sjekao meso kao da se ništa nije desilo i to pokazuje odsustvo kajanja i ljudskog ponašanja, a poslije dva tri sata posmatranja odlučili smo da ga privedemo. On je bio na poligrafskom ispitivanju koje je dugo trajalo i pao je na svim pitanjima, što je potvrdilo sve naše sumnje i indicije, a zatim je sve potvrdio – rekao je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i dodao da je monstrum koji se iživljavao nad Tijanom visok dva metra i težak preko 100 kilograma – rekao je ministar Stefanović.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: