Objavljeno: 16.07.2015 u 18:34 | Featured, Music | Komentara:

(HIT VIDEO) UJEDINIO CIJELU BIVŠU JUGU: Mladi reper iz Prijedora pjesmom zaustavlja nacionalnu mržnju!

Mladima je dosta mržnje, bar sudeći po komentarima, a niko to do sada nije bolje objasnio, od mladog repera iz Prijedora

kavac-dzo-foto-youtube

Ono što nije uspjelo političarima i vjerskim vođama, uspjelo je mladom bosanskom reperu Milanu Damjanoviću, poznatom pod umjetničkim imenom Kavac Džo.

Prije nekoliko dana, objavio je na Youtube svoju novu pjesmu ”Je** vas nacionalizam” u kojoj poziva na zaustavljanje nacionalne mržnje, ujedinjenje Balkanaca i život u miru.

Pjesma je istog trenutka postala hit na Youtube i društvenim mrežama. Pohvale i riječi podrške mu stižu iz svih krajeva bivše države. Mladima je dosta mržnje, bar sudeći po komentarima, a niko to do sada nije bolje objasnio, od mladog repera iz Prijedora.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: