Objavljeno: 01.06.2013 u 18:02 | Featured, Zabava | Komentara:

“Hate Crew Tuzla” – Najbolja antistres ekipa na Facebooku

hate-crew-tuzla

Mnogi od Vas su već vidjeli i posjetili slične stranice. “Hate Crew” stranice postaju sve popularnije na društvenim mrežama, jer omogućavaju ljudima da se njihov glas čuje i njihov tzv. “hate” ili što bi rekao Vuk Karadžić “hejt”.

Ovaj tip stranice ima svoje hejtove a i Vi sami možete poslati iste, na bilo koju temu. Može to biti tema iz svakodnevnice, o nekom događaju, poznatim ličnostima, običnim građanima… Većina hejtova je napisana ironično, kroz humor i sarkazam.

Hate Crew Tuzla” je takav tip stranice i predstavlja antistres terapiju. Ukoliko želite da se “ispraznite” ili date svoje mišljene o nečemu ili da napišete hejt, možete to uraditi anonimno tako što ćete u inbox stranice poslati svoj hejt, a Vaš hejt će biti objavljen anonimno na stranici i tako možete vidjeti i mišljenje Vaših sugrađana na tu temu.

Kao Prilog Vam donosimo nekoliko hejtova i njihovih kreacija. “Hate Crew Tuzla – ekipa za 10!

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: