Objavljeno: 24.04.2017 u 15:43 | Auto & Moto, Featured | Komentara:

GENIJALNO: Evo kako da UPALITE automobil sa PRAZNIM akumulatorom samo uz pomoć KANAPA!

Nevjerovatno prost način da upalite automobil samo uz pomoć kanapa kada vam se akumulator isprazni. Izuzetno niske temperature kojima smo pogođeni nisu loše samo po naše zdravlje, već i po akumulator automobila.

Međutim, zahvaljujući ovom genijalnom triku ponovo ćete upaliti auto samo uz pomoć dužeg kanapa – čak iako je akumulator skroz ispražnjen i pri ruci nemate drugi automobil i kablove za paljenje.

Važno je da napomenemo da se ova tehnika ne može koristiti kod automobila sa automatskim mjenjačem, pogonom na sva četiri točka ili onih koji koriste dizel.

Svi ostali bi prilikom izvođenja ovog “trika” trebalo da budu oprezni jer, kako se u videu napominje, tehnika može biti opasna ako ne pazite.

Sve što vam je potrebno jeste duži i deblji kanap i dizalica.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: