Objavljeno: 06.06.2013 u 14:35 | Featured, Lifestyle, Moj Dom | Komentara:

DA VAM PAMET STANE! Ovakva stančina i pol rijetko se viđa!

stan-i-pol-1

Studio za arhitekturu i dizajn interijera TG-Studio, napravio je predivnu renovaciju penthousea unutar čuvene londonske zgrade St. Pancras Chambers.

Zgrada je završena u drugoj polovini 19. stoljeća kao hotel, da bi od 1930-ih pa sve do prije dvije godine bila u funkciji s ureda željeznice te kao takva obogaćuje izgled Londona.

Penthouse zauzima tri kata povezanih hrastovim stubištem. Počevši od glavne sobe na gornjem katu, stan ima i dodatne dvije spavaće sobe, dvije kupaonice, sobu za zabavu te dnevni boravak s blagovaonicom.

U fotogaleriji istražite kako izgleda ostatak ovog živopisnog, moderno uređenog stana smještenog u poznatoj povijesnoj zgradi.

Izvor: magazin.net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: