Objavljeno: 02.08.2013 u 23:30 | Featured, Svijet | Komentara:

Čudesni oporavak: Bebu isključili sa aparata, ona nastavila da diše i ozdravila

cudesni-oporavak

Mali Harison Elmer razbolio se od meningitisa kad je imao samo tri nedjelje. Ljekari su bili uvjereni da mu nema spasa i nakon kraćeg boravka u bolnici su ga isključili sa aparata. Beba je, međutim, nastavila da diše, nakon čega je nastupio čudesni oporavak.

Harisona Elmera otac Adam i majka Sem su u Dječiju bolnicu u Šefildu praktično odveli da umre, ali im je mali borac dokazao da se neće predati tako lako. Pošto su ljekari isključili aparate koji su ga održavali u životu, Harison je i bez respiratora nastavio da diše.

Šest mjeseci kasnije, on je zdrava beba, a njegova mama se prisjeća u kakvom su čudu svi bili kad su shvatili da je nakon isključivanja respiratora, njen sin nastavio da živi.

Izvor: bh-index.com / blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: