Objavljeno: 19.01.2017 u 17:03 | Featured | Komentara:

Banjalučani se složili: Političari, mi nećemo rat, nećete se bogatiti na našoj muci!

Kada je Dragan Mektić na konferenciji rekao kako neko javno treba odgovarati za to što se pojavila informacija kako će na proljeće u BiH biti rata izazvane su brojne reakcije.

status

Na jednoj Facebook stranici grada Banja Luke je stigla reakcija, anonimnog Banjalučanina, koji je poslao jasnu poruku – kako političari neće uspjeti da se bogate na tuđoj muci. Sa njim su se složili brojni građani ovog grada. Objavu prenosimo u cjelosti:

Banjalučani se složili: Političari, mi nećemo rat, nećete se bogatiti na našoj muci! GALERIJA

- “Draga djeco… Omladino… Srbi… Muslimani… Hrvati… Vi koje je najlakše zavesti, jer vidim političari huškaju… Pročitajte ako imate živaca… Ja sam bio vaših godina… Nepunih 18… Uvališe mi pušku da se branim… Ne znam od koga… Gledam TV… Kažu hoće me komšije napasti. Njima kažu da ja hoću… Ali nisam htio… Željan ljubavi… Djevojaka… Života. Otjeraše me u rov. Kišu… Snijeg… Sunce… Da pucam… Kao branim historiju…

Djeco moja… Dobio sam bolest… Ranjavan i izmučen… Da se političari mogu bogatiti na mojoj borbi… Obećali su mi sve… Posao… Nikada ga nisam dobio… Poslije rata… Zaborave te… Pljunu te jer si niko… Bogate se, pljačkaju, a sada… Hoće vašu krv… Nadam se da vaši roditelji razmišljaju kao ja jer smo tada jači… Još vi ne dajte da vas zalude i biće to ok… Udružite se sa mnom… Protiv rata… Protiv bande željne vaših mladih života i krvi… Mnoge drugove ispratih… Mrtve… Njihove humke još tople, a vas hoće… Draga moja djeco… Meni su uzeli sve… Mladost… Život… Ali ljubav prema ljudima svih vjera nikada nisu… NE DAMO VAS DJECO… NE DAJTE SE“, stoji na Facebook stranici.

Izvor: ekskluziva.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: