Objavljeno: 15.08.2013 u 9:00 | Featured, Ljubav i Sex | Komentara:

Aj je pitaj što će joj ako imaš muda!

Neka britanska tvrtka je provela istraživanje nad ženama koje idu na dvotjedni odmor. Piše dalje da žene inače u 2 tjedna koriste prosječno 57 odjevnih predmeta, a kad se spremaju na put, onda ih ponesu ravno 150, što će reći da čak 93 odjevna predmeta nikad nenavuku na sebe.

kofer-putovanjeAko to itko zna, mi muški to znamo. Ideš negdje na 2 dana sa ženom (ne 2 tjedna, nego 2 dana), žena odma sa sobom vuče najmanje 3 kufera. Dok muško ne vuče ništa jer njemu ništa strano nije biti 2 dana u istim gaćama, žena vuče najmanje 9 pari gaća, 19 štrampli, 11 dolčevita bez obzira što je sedmi mjesec i prži 35 stupnjeva (nikad ne znaš, možda zaladi), 9 pari cipela, od toga 4 na visoku petu, a ostalo gumene čizme (aj je pitaj što će joj ako imaš muda!), 2 para tenisica, 23 knjige da ima što čitati u ta 2 dana te obavezno bar 4 kupaća kostima mada se ta 2 dana boravi u brdima (aj opet pitaj što će joj 4 kupaća, ako imaš muda!)

S ovim će se složiti i ženski rod, a na nama, muškom rodu, je da se u to ne miješamo i niti ne pokušavamo dokučiti… jer sve što kažemo, može biti upotrebljeno protiv nas. Bolje šutjeti i krcati kofere u auto, ako ništa, radi mira u kući.

Piše: Bloger Krule

Izvor: Net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: