Objavljeno: 24.10.2016 u 10:19 | Auto & Moto | Komentara:

Trikovi kako da vam se stakla u autu više nikada ne zamagle

Koliko vremena izgubite svaki dan kada sjednete u auto, a stakla se zamagle? Pa ih brišete, a ona su opet zamagljena. Tu je nekoliko genijalnih trikova kako to spriječiti

stakla-u-autu

Ne može biti jednostavnije – premažite sva stakla pjenom za brijanje i dobro protrljajte papirnatim ubrusom, sve dok višak ne nestane. Istu metodu možete koristiti i kod kupaonskih ogledala.

U ovom videu je testirano nekoliko metoda kako spriječiti zamagljivanje, a upravo ova s pjenom za brijanje pokazala se fantastičnom.

U drugom videu je još jedan trik – napunite stare čarape pijeskom za mačke, zavežite ih i ostavite da stoje u autu. Taj pijesak upija vlagu pa će tako smanjiti njezinu količinu i u vašem vozilu.

Izvor: 24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: